CO NABÍZÍME

Distribuce mešního vína, hostií, devocionálií a dalších křesťanských potřeb.


 

Telefon:

+420 777 205 451

 (volejte: 8:00 - 20:00)

 

E-mail:

 info@hostie.cz

   (odpověď do 24 hod.)

 

 

 ________________________


POŠTOVNÉ - PLATBY


  Převodem (PPL): 125 Kč

  Převodem (Pošta): 150 Kč

  Dobírkou (Pošta): 189 Kč

  Převodem - osobní odběr

  na Kladně (27201): 10 Kč

 

V našem obchodě

nelze platit v hotovosti ani platební kartou!


 

DOPRAVA

PPL, Česká pošta,

osobní odběr Kladno


 ________________________


Možnost příspěvku na provoz webových stránek

-

Daruj třeba kousek Bitcoinu:

18L4udVdXjcVrcogk22bB73gRNZ21TjBoS


 ________________________


Pro otevření faktury v PDF použijte

program Adobe Reader

 

 _______________________


V případě, že naleznete na našich stránkách funkční chybu prosíme o její sdělení. Děkujeme. admin@hostie.cz

_______________________



_____________________




PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ


I.
Základní ustanovení


1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Vojtěch Strouhal IČ 69112924 se  sídlem Italská 2303, 272 01, Kladno (dále jen: „správce“).


2.    Kontaktní údaje správce jsou
       adresa: Italská 2303, 272 01, Kladno
       email: obchod@hostie.cz
       telefon: +420 777 205 451


3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.


4.    Správce jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence jsou: Vojtěch Strouhal, email: poverenec@hostie.cz, telefon: +420 777 205 451


II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
•    plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

2.    Účelem zpracování osobních údajů je
•    vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

3.    Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.


IV.
Doba uchovávání údajů


1.    Správce uchovává osobní údaje
•    po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).

2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


1.    Příjemci osobních údajů jsou osoby
•    zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
•    zajišťující marketingové služby.

2.    Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.


VI.
Vaše práva


1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
•    právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
•    právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
•    právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
•    právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
•    právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
•    právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.


2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesel, šifrování a antivirového programu.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII.
Závěrečná ustanovení


1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2.    S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.



Košík  

Žádné produkty

0 Kč Poštovné
0 Kč Celkem

Košík Objednávka

Slevy

Nyní nejsou žádné slevy

Novinky

žádné novinky